Autor: psiholog, Pál Ildikó Imola

Lumea în care trăim este marcată de schimbare. Chiar și sistemul de sănătate cunoaște progres. În această buimăceală a progresului, cei care au sufletul slăbit sunt adesea dați uitării. “Nu există sănătate fără integritate psihică”. Acest slogan devine tot mai mult o avertizare și o provocare pentru societate.
O bună parte din viața de adult o petrecem la locul de muncă. De aceea sănătatea nostră este influențată foarte mult de mediul nostru de muncă. Un mediu negativ plin de factori stresanți va afecta cu siguranță productivitatea și randamentul la locul de muncă. Și munca cadrelor medicale devine uneori stresantă și extrem de suprasolicitantă. În aceste condiții performanțele profesionale scad, iar calitatea îngrijirilor nu se ridică la standardul dorit.
Stresul și suprasolicitarea celor care îngrijesc persoane pot duce la apariția tulburărilor de adaptare, a anxietății și depresie.

Pentru a putea vizualiza acest curs în intregime, trebuie sa fi autentificat și apoi să alegi să te înscrii la acest curs.

Intră în cont
Categorii: Cursuri