Cursurile sunt EXCLUSIV pentru membrii OAMGMAMR – Filiala Mureș și sunt gratuite în limita a trei cursuri/an (3*10 credite EPC)

Autor: psiholog Pál Ildikó Imola
Sindromul burnout apare la angajaţii din orice domeniu, însă este cel mai răspândit în domeniul medical . Presiunea temerilor de la serviciu , munca nesatisfăcătoare în echipă proasta gestionare a timpuiui sau lipsa de apreciere din partea superiorilor sunt doar câteva dintre motivele pentru care toţi mai mulţi angajaţi se plâng că suferă de epuizarea profesională sau burnout . Sindromul burnout este un risc în viaţa de zi cu zi , care ia naştere din motive individuale, dar şi instituţionale. În dezbaterea actuală, epiuzarea profesională nu mai este considerată a fi doar un destin individual, doar o îmbolnăvire sau chiar o consecinţă a nechibzuinţei personale , ci este văzut ca un rezultat multifactorial al proceselor stresante complexe, care trebuie localizat la nivel individual, instituţional şi social.

Pentru a putea vizualiza acest curs în intregime, trebuie sa fi autentificat și apoi să alegi să te înscrii la acest curs.

Intră în cont
Categorii: Cursuri